30° / 12° Poc tapat

Alcaldia

Salutació de l'Alcalde

Imatge Andreu Balagué Tiell .jpg 

 Andreu Balagué Tiell

Bon dia a tots i totes.

Les meves primeres paraules com a alcalde són per donar les gràcies a Jordi Llanes i tots els seus regidors i col.laboradors durant tots aquests anys.

Les segones paraules com alcalde seran per agrair a l’equip de persones que tenim a la candidatura, el seu gran esforç i dedicació. Com diria el Masferrer: Sou molt bona gent!

Avui és un dia especial, un dia en què la voluntat popular s ’ha manifestat clarament.

Vull començar agraint a tots els que ens han donat confiança per a ser els representants del nostre poble.

És un honor i un privilegi poder treballar pel benestar de la nostra comunitat.

En aquests moments, som concients dels reptes i les oportunitats que se’ns presenten.

Estem totalment compromesos amb la participació ciutadana. És fonamental escoltar-vos i tenir en compte les vostres opinions i inquietuds. Per això, promourem la creació d’espais de diàleg i consulta, on tots, i quan dic tots som tots, puguem expresar-nos lliurement.

Volem que cadascun de vosaltres se senti part activa de la presa de decisions de la nostra població.

En aquest nou camí que comencem avui, necessitarem la col.laboració de tots. Animo als empresaris locals, als comerciants, als agricultors i a tots els agents econòmics a treballar junts per impulsar el creixement del nostre poble. També demano la implicació i el suport dels nostres veïns més joves, perquè el futur d’aquest poble está en les seves mans.

Tindrem una especial consideració a les necessitats de la gent gran que és un percentatge molt elevat de la població. Sapigueu que ja estem treballant per vosaltres.

Dit això i resumint, el nostre objectiu és cumplir tot el que vam posar al programa electoral.

Ja sé que és molt ambiciós, però nosaltres ja estem treballant per a fer-ho una realitat. Espero que confieu en nosaltres.

Visca Castellnou!”