al contingut a la navegació Informació de contacte

Turisme

RUTA DEL VI: COSTERS DEL SEGRE

Us proposem conèixer una de les onze Denominacions d’origen mitjançant la visita dels seus cellers amb història i de passejades pels seus municipis.

RUTA DE LA SERRA DE BELLMUNT ALMENARA

Al llarg de la ruta trobarem senyals explicatives sobre alguns punts interessants, com per exemple les característiques cabanes de tàpia o les trinxeres i nius contruits durant la Guerra Civil.

LA RUTA DE L'AIGUA A MONTGAI

Us proposem una ruta per descobrir el municipi a través de la Secla el canal que abasteix d'aigua les zones de Balaguer, Camarasa, Cubells, Foradada, Montgai, La Sentiu de Sió i Preixens.

EL FORMATGE DEL MONTSEC

A més de comptar amb un dels cels nocturns de més qualitat i ser considerat una Reserva Starlight. Des de la dècada dels 80 és un dels principals productors artesans de formatge de Catalunya.

ENDINSANT-NOS A LA VALL DE SAU - COLLSACABRA

Els elements més identificatius d’aquest paisatge són les cingleres, d’una altitud mitjana de 1.100 metres, juntament amb el pantà de Sau i el bosc de les Guilleries.

RUTA DELS CASTELLS DEL SIÓ

La Ruta dels Castells del Sió discorre bàsicament per una zona planera solcada pel riu Sió. És un itinerari en BTT de dificultat baixa, amb un recorregut de gairebé 42 km

Document Actions